SMART ELEPHANT BOOKS aduce în România franciza ElefantulMeu.ro – Cărți personalizate pentru copii

0
397

Piața de carte pentru copii s-a îmbogățit în România cu o nouă editură, deschizând magazinul online ElefantulMeu.ro pentru început cu un număr de 18 titluri originale de cărți ilustrate pentru copii, toate personalizabile astfel încât eroii din poveste poartă numele copiilor tăi iar locul acțiunii este de asemenea personalizat și ales de clienți.

Smart Elephant Books România și-a asumat misiunea de a trezi dragostea cuvântului scris în sufletele copiilor și de a contribui la educația acestora, motivându-i să citească cărți, cultivând dragostea pentru cărți și deschizând drumul spre imaginație. Practic, editura Elefantul Meu transformă copiii în eroii din poveste.

Din nefericire, studiile recente arată că un procent semnificativ dintre copii nu pot citi corect, România fiind în topul țărilor din Uniunea Europeană în ceea ce privește analfabetismul funcțional, incapacitatea de a înțelege un text citit. Motivul principal este faptul că petrec prea mult timp în fața calculatoarelor și nu mai sunt interesați de cărțile clasice.

Dorim să fim parte a soluției, aducând pe piață produse de o calitate superioară și originale iar Cărțile personalizate și produsele complementare, precum jocurile inteligente și puzzle realizate prin franciza Modry Slon vor aduce un plus de valoare în România.

Copiii se îndrăgostesc de cărțile personalizate, citind cu plăcere, mai mult și mai atenți. Cu siguranță cărțile cu povești ilustrate și personalizate vor deveni în cel mai scurt timp favoritele copiilor. Cărțile personalizate servesc, de asemenea, ca instrumente didactice inteligente și susțin, în mod semnificativ, procesele de alfabetizare și citire.

Cărțile personalizate pentru copii disponibile pe site-ul ElefantulMeu.ro sunt disponibile pe categorii în funcție de vârsta copiilor. Un produs absolut unic pe piață este o carte pliabilă, denumită Leporelo, personalizată, pentru copii cu vârste de 1-3 ani. Astfel, cărțile acordeon, special concepute pentru bebeluși, atât ca o amintire cât și pentru joacă și pentru a descoperi lucrurile din jurului lui, sunt disponibile în ofertă în număr de 4: una pentru părinți și momentul mult așteptat al venirii pe lume a unui nou membru în familie și trei despre bebeluș și mediul înconjurător, rime personalizate cu numele lui despre captivanta pădure, despre livadă și despre cele 4 anotimpuri.

Din 1998, Editura a publicat peste 60 de titluri originale scrise și ilustrate exclusiv pentru sistemul revoluționar de producție al editorului. Fiecare dintre aceste titluri a devenit BESTSELLER din punct de vedere al vânzărilor. Începând cu anul 2010, editorul s-a adresat scriitorilor și ilustratorilor începători privind cooperarea în cadrul acestui proiect. În 2001, editorul a lansat un TANGLE BOOK, un ghid didactic (pe bază de joc), care a fost ales drept “Jucăria ideală”. În anul 2004, Tangle Book a câștigat premiul 1 la categoria „Noutățile anului” și premiul 3 la categoria „Cel mai bun produs promoțional sau cadou”, în cadrul competiției STAR OF 3D ADVERTISING 200

În anul 2011, a fost inițiat Proiectul “Eu citesc”, la care au participat, alături de editor, 477 de elevi de școală primară. Abilitățile de citire ale copiilor au fost evaluate înainte și după citirea cărții personalizate. Proiectul a fost considerat ca un mijloc extrem de motivant de susținere a îmbunătățirii competențelor de citire de către Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Cehia, iar rezultatele au demonstrat creșterea cu 28% a competențelor de citire.

Începând cu anul 2016, editorul a participat în mod regulat la târgurile FOR KIDS and FOR BABIES. În același an, la târgul FOR KIDS din Praga, Editura a câștigat Premiul Grand Prix pentru cartea personalizată „ROBIN”.

În 2017, editorul a lansat primul leporelo personalizat din lume. Acest produs a devenit imediat un succes și a depășit vânzările tuturor celorlalte cărți. Tot în anul 2017, jocurile de exersare a memoriei Mořský svět (Sea World) și Na statku (On the farm) au primit certificatul CAPARD.

Pentru copiii peste 8 ani, una dintre cele mai noi și mai apreciate cărți personalizate este despre Melissa – un cal iubit foarte mult de copiii din cartier, care merg săptămânal la grajd pentru a călări și a îngriji caii.

Vă invităm să descoperiți aceste produse disponibile în România în magazinul online ElefantulMeu.ro – personalizarea și comanda cărților se face online și se livrează în toată țara prin curierat rapid. Termenul de livrare este de 10 – 13 zile și este foarte important de avut în vedere că fiecare carte este unicat iar pentru un cadou inedit, timpul de așteptare este întodeauna mai îndelungat, dar satisfacția bucuriei celor mici merită fiecare clipă de așteptare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.