Cetăţean turc, depistat cu şedere ilegală în judeţul Cluj

0
13

Poliţiştii de imigrări din Cluj, în urma acţiunilor întreprinse, au depistat un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Turcia, care nu a părăsit teritoriul României la expirarea perioadei legale de şedere. Acesta a  fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1200 lei, și îndrumat să-și reglementeze dreptul de ședere, întrucât are calitatea de membru de familie a unui cetățean român.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Cluj au desfăşurat, la data data 08 iulie a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă. În cadrul activităţii întreprinse a fost depistat cu ședere ilegală, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Turcia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că acesta a intrat legal în România, în baza unei vize de scurtă ședere în scop de vizită, însă la expirarea perioadei de ședere nu a părăsit teritoriul țării noastre și nici nu a efectuat demersuri de prelungire a dreptului de ședere în calitate de membru de familie a unui cetățean român.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii de imigrări l-au îndrumat să se prezinte la sediul structurii cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de ședere în scop de reîntregirea familiei. Totodată, bărbatul a fost sancționat contravenţional cu amendă în valoare de 1200 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România,  cu completările şi modificările ulterioare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.