11 percheziţii în Cluj, Turda şi Floreşti! Mai multe persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri (FOTO)

0
28

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj-Napoca, au documentat activitatea infracțională a unor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 6 iulie, polițiștii au efectuat 11 percheziții domiciliare în municipiul Cluj-Napoca, municipiul Turda şi în comuna Floreşti la domiciliile mai multor persoane bănuite de efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, mai multe persoane ar fi procurat, comercilizat şi ar fi deţinut pentru consum propriu substanţe psihoactive pe care le-ar fi comandat din mediul online şi pe care le-ar fi primit din Țările de Jos (Olanda) prin intermediul unor firme de transport.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați 68.700 de lei, 9.800 de euro, 110 grame de cannabis, 240 de grame de substanţe cu efect psihoactiv, 5 laptopuri, 26 de telefoane mobile, un grinder, 5 cântare electronice, un hard-disk, o puscă airsoft, un pistol airsoft și un pistol cu glonţ cu 5 cartuşe.

De asemenea, în urma acțiunii au fost puse în executare 10 mandate de aducere.

Activitațile au beneficiat de spirjinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Cluj-Napoca și al Grupării de Jandarmi Mobilă „ Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.