Bărbat din Gherla arestat preventiv pentru camătă şi şantaj

0
22

Într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, deschis în anul 2019, se desfăşoară cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de camătă şi şantaj.

În data de 26.06.2020 s-a efectuat o percheziţie la adresa numitului C.A.O., pentru identificarea de probe legate de săvârşirea infracţiunilor. La aceeaşi dată procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla a dispus reţinerea inculpatului C.A.O., pentru săvârşirea infracţiunii de camătă, pe o perioadă de 24 de ore.

De asemenea, în cursul aceleiaşi zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gherla a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla privind arestarea preventivă a inculpatului C.A.O., pentru săvârşirea infracţiunii de camătă, prev. de art.  351 C .pen., pe o durată de 30 de zile.

În fapt, inculpatul C.A.O. ajutat de alte persoane, care au calitatea de suspect în dosar, în perioada 2017- 2019, a  împrumutat cu bani diferite persoane din Mun. Gherla , pentru care a solicitat dobândă de până la 100%.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.