Accident pe Autostrada A3! Impact între un autoturism şi un autotren (FOTO)

0
120

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ intervin pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane rănite în urma unui accident rutier produs pe autostrada A3. 

Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 15.30, iar evenimentul s-a produs la km 18 pe sensul de mers dinspre Turda spre Gilău.

Pompierii sosiți la locul accidentului au găsit un autoturism înmatriculat în Gorj și un autotren avariate, precum și o persoană care necesita îngrijiri medicale, întinsă lângă autoturism.

Pompierii acordă primul ajutor persoanei care a fost găsită în stare de conștiență și care prezintă mai multe leziuni și asigură măsurile de siguranță și prevenire a incendiilor la locul accidentului.

„Bărbat de aproximativ 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, acesta prezenta multiple traumatisme severe, însă era în stare de conștiență și era cooperant.

Pompierii au acordat primul ajutor calificat bărbatului rănit, au asigurat măsuri de siguranță a salvatorilor și măsuri de prevenirea incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil care se deversau din rezervorul ansamblului de vehicule. Acesta transporta produse farmaceutice”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.