Acţiuni ale poliţiştilor în zonă şi în localităţile arondate! 9 şoferi au rămas fără permise

0
11

La data de 17 iunie, în intervalul orar 08.00 – 15.00,  poliţiştii din cadrul poliţiei municipiul Dej şi cei ai Secţiei 5 poliţie Rurală au acţionat pe linie rutieră, atât pe raza municipiul, cât şi a comunelor arondate.

Scopul acţiunii – creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic, reducerea accidentelor de circulație și verificarea respectării normelor rutiere privind acordarea priorității de trecere autospecialelor tip ambulanță.

Poliţiştii au depistat 9 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere autospecialelor care circulau în regim prioritar, astfel că acestora le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.   

Totodată, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002, pentru depăşirea vitezei legale de circulaţie, alte 28 de sancţiuni fiind aplicate pentru alte abateri ale legislaţiei rutiere în vigoare.

Acţiunea a beneficiat de spijinul Serviciului Rutier Cluj și a reprezentanților din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.