Vitezoman din Dej prins de două ori de radar în decurs de o oră! A luat două amenzi şi a rămas fără permis

0
104

La data de 13 iunie, în jurul orei 07.50, polițiștii Biroului Rutier Turda au depistat un conducător auto de 36 de ani, din municipiul Dej, în timp ce rula cu viteza de 131km/h, în localitatea Copăceni, pe DN1 E60, pe un sector de drum cu limita de viteză de 70 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea limitei legale de viteză, fiindu-i totodată reținut permisul de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Ulterior, în jurul orei 08.40, conducătorul auto a fost depistat din nou, de această data de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localității Luncani, pe DN15-E60, cu viteza de 103 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză impusă este de 50 km/h.

Celui în cauză i-a fost aplicată o nouă sancțiune contravențională, iar de această dată, polițiștii i-au reținut acestuia dovada de circulație.

Acțiunile preventiv-reactive ale polițiștilor rutieri continuă, în vederea reducerii riscului rutier și de determinare a participanților la traficul rutier de a adopta un comportament responsabil.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto respectarea regimului legal de viteză și adaptarea permanentă a acesteia la condițiile de drum, atât pentru siguranța persoanală și a pasagerilor transportați, cât și a celorlalți participanți la trafic!

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.