Accident cu trei maşini în Gilău! O persoană a fost grav rănită (FOTO)

0
92

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 1 Cluj Napoca – Oradea în localitatea Gilău, județul Cluj, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită.

„Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane, rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.

Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 8.10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

„Conducător auto de 36 de ani, din Cluj Napoca a condus auto pe DN1 E60 înspre Huedin, nepăstrând o distanță de siguranța față de auto care circulă în fața sa, cond auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca, care a încetinit cu intenția de a efectua virajul la stânga, intrând în coliziune fata spate cu acesta.

În urma impactului, auto care a încetinit pentru a efectua virajul respectiv a fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un alt auto – conducător auto de 44 de ani din Vaslui care circula înspre Cluj Napoca.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 45 de ani, din Cluj-Napoca. Şoferii testați cu etilotestul la fața locului – fără alcool”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.