Lucrările de modernizare pe drumul judeţean Iclod – Aluniş – Corneni au intrat în faza de asfaltare (FOTO)

0
85

Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţa participanţilor la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul judeţean 161C Iclod – Aluniş – Corneni lucrările de reabilitare și modernizare au intrat în faza de așternere a asfaltului.

Lucrările de modernizare, în ansamblu, vizează sectorul de drum Iclod – Aluniş, în lungime de 10,3 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 10+300. După ce, în prealabil, au fost executate lucrări constând în realizarea de șanțuri, casete de lărgire a căii de rulare, burdușiri, așternere de strat de piatră pe sectoare și alte lucrări specifice premergătoare așternerii celor două straturi de asfalt, în această fază a demarat așternerea primului strat de asfalt pe sectorul de drum cuprins între km 3+600 și km 7+080.

Reamintim în acest context faptul că, în cadrul aceluiași proiect de investiții, sectorul de drum Aluniş – Corneni în lungime de 2,7 kilometri, de la kilometrul 10+300 până la kilometrul 13+000, a fost deja asfaltat integral.

Modernizarea şi reabilitarea acestui drum judeţean va asigura cetăţenilor din zonă un acces rapid şi în condiţii de siguranţă la drumul naţional DN 1C, prin localitatea Iclod, şi, mai departe, pe direcţiile Cluj-Napoca şi Gherla – Dej.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.