Bărbaţi din Cluj, Luna, Dăbâca încarceraţi ieri la Penitenciarul Gherla

0
33

La data de 28 mai, în jurul orei 10.00, în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 1 Poliţie, Formaţiunea Investigaţii Criminale, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au depistat un bărbat pe numele căruia fusese dispusă măsura urmăririi naționale.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, avea emis pe numele său un mandat de executare a unui pedepse privative de libertate. Acesta a fost condamnat cu pedeapsa închisorii pentru o perioadă de 7 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Acesta a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 28 mai, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii – Secția 4 Poliție Rurală, au identificat un tânăr de 24 de ani, din comuna Luna, judeţul Cluj, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 1 an şi 3 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe, în baza mandatului emis de către Judecătoria Turda.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

***

La data de 28 mai, în jurul orei 16.40, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală, au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Dăbâca, judeţul Cluj, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 3 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, în baza mandatului emis de către Judecătoria Gherla.

Acesta a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.