Doi bărbaţi din Gherla au fost arestaţi: unul pentru că a fugit de poliţişti, iar celălalt pentru că i-a agresat pe oamenii legii

0
46

La data de 18 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Gherla – Biroul de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de arestare preventivă emis de Judecătoria Gherla, pe numele bărbatului de 31 de ani, din municipiul Gherla, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


Totodată, în urma activităților de cercetare penală efectuate, poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 23 de ani, din municipiul Gherla care, la data de 14 mai, a condus un autoturism pe raza municipiul, deşi nu deţinea permis de conducere.


La momentul depistării în trafic de către polițiști, cel în cauză nu a respectat semnalul de oprire al acestora, continuându-și deplasarea.

În cele din urmă, a abandonat autoturismul pe un câmp din cartierul Silivaş, din municipiu Gherla.


La data de 19 mai a fost prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.