Romii din Dej internaţi la Cluj cu COVID-19 au făcut scandal în spital! Au intervenit jandarmii

0
135

O parte din romii din Dej, confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus în cursul zilelor trecute, au creat probleme în spitalul din Cluj-Napoca unde sunt internaţi.

Aceştia s-au certat cu personalul medical şi au avut mai multe solicitări, printre care să poată fuma şi să stea mai mulţi de doi într-un salon.

Situaţia a devenit tensionată, motiv pentru care la faţa locului au fost trimişi jandarmii. În prezent, situaţia este sub control.

„Au fost câțiva pacienți dintre cei aduși de la Dej care au avut nişte solicitări care nu pot fi onorate din cauza protocoalelor medicale (vor să fumeze, vor să stea mai mulți de doi într-un salon).

Au avut nişte discuții mai tensionate cu personalul medical, motiv pentru care am trimis jandarmii în interiorul spitalului, echipați corespunzător (exista echipaj permanent la fiecare spital), pentru a se asigura că nu degenerează într-un conflict și pentru a se asigura în continuare desfăşurarea actului medical în condiții de eficiență maximă.

S-a luat legătura și prin intermediul consilierului pe probleme de rromi din cadrul Instituției Prefectului cu pacienții care au generat situația și lucrurile s-au lămurit. În prezent situația e sub control”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.