Doi tineri reţinuţi după ce au spart două aparate de cafea! Au furat 6000 de lei

0
68

Poliţiştii clujeni au depistat şi reţinut pentru 24 de ore, doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, din localitatea Floreşti, județul Cluj și municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, la data de 21 aprilie, în jurul orei 02.00, tânărul de 18 ani ar fi sustras cutia cu bancnote din interiorul unui aparat de cafea, de pe raza cartierului Mănăștur, cauzând un prejudiciu de circa 6.000 de lei.

Totodată, la data de 26 aprilie a.c., în jurul orei 05.00, cei doi ar fi distrus un aparat de cafea din cartierul Mănăştur, cu intenţia de a sustrage bani din acesta, nereușind însă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Până în prezent, prejudiciile cauzate nu au fost recuperate.

În continuare, polițiștii efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cei în cauză au fost prezentați magistraților, care au dispus continuarea cercetărilor față de aceștia sub control judiciar, pentru o perioada de 60 de zile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.