Măsurile pentru limitarea răspândirii COVID-19 la nivelul municipiului Dej continuă

0
74

Primăria Municipiului Dej continuă să ia măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului la nivelul municipiului.


În acest sens acțiunea de igienizare și dezinfecție a spațiilor publice din municipiul Dej, demarată în urmă cu două săptămâni, se derulează în continuare prin dezinfecția străzilor și trotuarelor.


De asemenea de astăzi demarează dezinfecția la casa scărilor de la blocurile de locuințe, anterior fiind derulate procedurile privind achiziția materialelor și echipamentelor de dezinfecție.


Primele zone în care se va interveni sunt cartierele Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, 1 mai și blocurile din zona Parcului Mare, urmând să se continue cu toate zonele de blocuri din oraș.


”Dezinfecția scărilor de bloc este o măsură pe care am propus-o ca președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență și o vom aplica de astăzi. A fost o operațiune dificil de pregătit din punct de vedere al aprovizionării cu materiale dezinfectante, în condițiile în care astfel de materiale se găsesc foarte greu pe piață. Am făcut tot ce a fost posibil să găsim furnizori, avem stocul de materiale pregătit astfel încât șă demareze acțiunea de de dezinfecție la blocuri. În paralel vom continua intervenția prin dezinfecția străzilor și trotuarelor, dar ce este foarte important este ca cetățenii să se responsabilizeze în aplicarea măsurilor transmise de autorități, doar în acest mod ne vom putea proteja pe noi și cei dragi nouă”, a transmis primarul Dejului, Morar Costan.


Primăria Municipiului Dej va lua în continuare măsuri în scop preventiv, menite să protejeze populația de riscurile care există în această perioadă.


Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile transmise de autorități, să evite deplasările doar în situațiile în care este absolut necesar.


Reamintim cetățenilor că persoanele vârstnice, persoanele care nu pot părăsi locuința din diferite motive( boli cronice, copii mici sau alte motive întemeiate) care au nevoie de sprijinul Primăriei Municipiului Dej pentru aprovizionarea cu alimente, produse de igienă, medicamente sau alte produse necesare traiului zilnic, pot să apeleze numerele de telefon 0783 101 622 sau 0783 184 480, după următorul program:
– de luni până vineri între orele 09:00-16:00
– sâmbăta și duminica între orele 09:00- 13:00.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.