FOTO | Incendiu de vegetație în Dej! Un bărbat a murit

0
110

Pompierii au fost alertați în această după-amiază să stingă o ardere de vegetație uscată scăpată de sub control, unde au găsit un bărbat fără semnale vitale.


Alerta a fost dată în jurul orei 13.00, pentru o autospecială de intervenție rapidă și comandă, care s-a deplasat în zona străzii Bistriței din Dej.


În momentul efectuării recunoașterii de către echipajul de pompieri a fost găsit, întins pe jos, un bărbat, de cca 65 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale. Pompierii, care erau instruiți pentru acordarea primului ajutor calificat, au început imediat manevrele de resuscitare și au solicitat sprijinul echipajelor medicale.


Din păcate, corpul bărbatului nu a mai răspuns manevrelor salvatoare, deși acestea au fost făcute mai bine de o oră și 30 de minute.


Arderea a cuprins 1 ha de vegetație uscată/mărăciniș și nu a pus probleme pompierilor în ceea ce privește controlul focarelor incendiului. S-a evitat extinderea focului peste gardul unei companii, aflate în apropiere, care avea depozitate mai multe butelii de oxigen, dar și la câteva hale aflate în apropiere. Stingerea flăcărilor a fost finalizată în aproximatic o oră de la anunțarea focului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.