EXCLUSIV: Microbuz SMURD răsturnat într-un accident în Cluj! Transporta persoane spre locurile de carantină (VIDEO)

0
549

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz SMURD şi un autoturism a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe strada Garibaldi din Cluj-Napoca.

În autovehiculul SMURD (care aparține de ISU Maramureș) se aflau mai multe persoane care erau transportate în judeţele vecina, în carantină.

Oamenii au ajuns în urmă cu câteva ore pe aeroportul din Cluj de la Paris.

„Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină”, a transmis ISU Cluj.

„În jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU şi un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roşie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comună Bonţida. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool”, a transmis IPJ Cluj.



Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.