Peste 100 de poliţişti au acționat pe raza județului Cluj pentru prevenirea accidentelor (FOTO)

0
21

Peste 100 de polițiști clujeni, precum și din cadrul altor inspectorate, au acționat pe raza județului Cluj pentru prevenirea accidentelor.

În cadrul acțiunii, au fost constatate 622 de contravenții. Mai mult de jumătate dintre sancțiuni au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză. 44 de șoferi au rămas fără permis.

La data de 11 martie, pe raza județului Cluj s-a derulat o acțiune cu efective mărite pentru prevenirea accidentelor de circulație și impunerea respectării regulilor de circulație, sub coordonarea Direcției Rutiere.

Au fost angrenați peste 100 de polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, precum și din cadrul inspectoratelor județene din Alba, Bihor, Bistriţa Năsăud, Mureş şi Sălaj.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 622 de sancțiuni contravenționale . Dintre acestea, 351 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei maxime legale admise, 117 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 31 pentru abateri comise de pietoni, 10 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost reținute 44 de permise de conducere, dintre care 19 pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu +50 km/h, 10 pentru neacordarea priorităţii pietonilor, 6 pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii au fost constatate 5 infracțiuni rutiere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.