Amplă acţiune a poliţiştilor din Gherla! Au fost legitimate peste 200 de persoane

0
18

În perioada 2 – 5 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla, Secția 7 Poliție Rurală Gherla au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă.

Acţiunea a avut drept scop menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, creşterea gradului de disciplină rutieră şi prevenirea accidentelor auto.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 245 de persoane şi au fost verificate 163 de vehicule.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale. 64 dintre acestea au fost aplicate conducătorilor auto pentru nerespectarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, 12 au fost aplicate pentru nerespetarea Legii 61/1991 R, privind normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi 5 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea altor legi.

Totodată, au fost reţinute 7 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, poliţiştii depistat un coducător auto ce se deplasa pe raza comunei Ţaga, deşi nu deţinea permis de conducere, în cauză efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de  conducerea unui vehicul fără  permis de conducere

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.