VIDEO | Cină cu viermi la Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca (ACTUALIZARE)

0
29

ACTUALIZARE:

În urma informațiilor conform cărora la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca un părinte care este internat cu copilul într-una din secțiile spitalului, a reclamat că s-a servit la cină mâncare alterată, Instituția Prefectului anunță că a solicitat Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj să efectueze verificări imediate cu privire la aceste aspecte și să ia măsurile aferente.

Rezultatul verificărilor va fi comunicat ulterior.

***

O mamă care este internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie 2 de pe Strada Moților din Cluj-Napoca a primit la cină pateu cu viermi.

Mâine dimineață voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilașilor bolnavi au venit cu viermii de acasă.

Seara, nestingheriți, pe scări își fac apariția gândacii, probabil vin doar în vizită să controleze dacă a venit coronavirusul…

Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero ci și să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea și de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev.

Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României„, a transmis deputatul USR, Emanuel Ungureanu.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.