Actualizare: Tâlhărie într-un hotel din Dej! Un tânăr din Piatra Neamț a rămas fără 80 de lei

0
71

ACTUALIZARE: Cele trei persoane reținute de polițiștii de la Dej pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost prezentate în fața magistraților din cadrul Judecătoriei Dej care au  dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 zile.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut pentru 24 de ore trei persoane pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

În fapt, la data de 24 februarie, în jurul orei 21.00, doi tineri de 19 și 23 de ani, din comunele Bobâlna și Gâlgău, împreună cu o tânără de 26 ani din municipiul Dej, ar fi sustras suma de 80 de lei din camera unui hotel situat pe raza municipiului Dej.

Cei în cauză ar fi pătruns în camera în care se afla un tânăr de 27 de ani, din Piatra Neamț, județul Neamț, și i-ar fi sustras banii prin amenințare.

Cei trei au fost identificați de polițiști, iar în baza probatoriului administrat, la data de 25 februarie au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentați în fața magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.