Carantină la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

0
28

Începând de azi, 24 februarie, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca se află în carantină.

În consecință, vizitatorii nu vor mai avea acces în secțiile spitalului.

La internare, pacientul va primi un număr de identificare, care va fi comunicat, cu permisiunea acestuia, aparținătorilor. Aparținătorii vor primi orarul și numărul de telefon, pentru fiecare secție, la care pot suna să ceară informații despre pacientul internat, în baza numărului de identificare comunicat la internare. De asemenea, aparținătorii sunt rugați să lase un număr de telefon, pentru a putea fi contactați, la nevoie sau în cazul unei urgențe.

„În ambulatorii și în zonele de spitalizare de zi, rugăm pacienții care se pot deplasa pe cont propriu să vină singuri, cu 15 minute (nu mai repede) înainte de ora programării. Persoanele cu dizabilități vor putea fi însoțite de un singur aparținător.

Vă rugăm să respectați aceste măsuri de protecție pentru siguranța dumneavoastră, evitând aglomerația și riscul de contaminare.

În imaginea de mai jos, vă prezentăm câteva măsuri simple de precauție pe care le puteți lua pentru siguranța dumneavoastră și a persoanelor din jur”, au transmis reprezentantii spitalului.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.