Grav accident în Cluj-Napoca: un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost strivit de o maşină

0
29

Un bărbat din Cluj-Napoca se zbate între viață și moarte după ce autoturismul sub care efectua reparații a căzut peste el, în garajul propriu. După două manevre de resuscitare, acum se află în stare critică la spital.

Norocul a făcut ca o asistentă medicală, aflată în timpul liber, să fie prezentă în zonă și să evalueze rapid starea de sănătate a victimei. Femeia nu a stat pe gânduri și a început masajul cardiac extern, până la sosirea echipajelor de urgență.

În momentul în care salvatorii au ajuns la fața locului, bărbatul, grav rănit, încă respira, însă a intrat din nou în stop cardio-respirator, fiind necesară reînceperea manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD.

Corpul bărbatului a răspuns manevrelor salvatoare, astfel încât a fost transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

Prezența de spirit și implicarea cetățenilor, prin efectuarea corecctă a primilor pași din „lanțul supraviețuirii”, i-a crescut considerabil șansele de a fi salvat. Bărbatul se află deocamdată în stare critică la spital.

sursa: observator.tv

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.