Poliţist prins în timp ce se masturba într-o cabină de probă a unui magazin din Iulius Mall Cluj-Napoca

0
1393

Un polițist a fost prins în timp ce se masturba într-o cabină de probă dintr-un mall din Cluj-Napoca. 

Bărbatul a fost prins în fapt după ce clienţii magazinului au anunţat oamenii de pază. Martorii au declarat că bărbatul făcea zgomote în cabină şi din această cauză au anunţat paza, scrie stiridecluj.ro.

În data 12 februarie, ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00  a fost depistată o persoană de sex masculin, care practica „onanismul” într-o cabină de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din mun. Cluj-Napoca.  Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de „polițist”, având gradul de subcomisar de poliţie, în cadrul „SCCO Satu Mare”.

La data de 12 februarie a.c., am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, care se afla într-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent în cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de către persoane care se aflau în zonă şi care au anunţat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urmă a intrat în cabină şi nu ar fi observat ceva în neregulă, însă a alertat organele de poliţie pentru investigaţii şi stabilirea veridicităţii celor sesizate. 

O patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie a mers la faţa locului, l-a preluat pe bărbat şi au întocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost  înaintat Parchetului dpl Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, întrucât bărbatul are calitatea de poliţist„, a transmis sursa citată.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.