Tânăr arestat după ce a alimentat din mai multe benzinării, dar a „uitat” să plătească

0
62

La data de 8 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul polițiștilor Biroului Rutier, au depistat și reținut pentru 24 de ore un tânăr bănuit de comiterea mai  multor furturi.

Cel în cauză,un tânăr în vârstă de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, este bănuit că la data de 7 februarie, în jurul orei 18.00, s-ar fi deplasat într-o stație peco de pe raza comunei Florești, respectiv DN1E60, cu un autoturism pe care avea aplicate numere false de înmatriculare și a alimentat combustibil în valoare de peste 300 de lei, ulterior plecând fără a achita contravaloarea acestuia.

Totodată, în urma investigațiilor desfășurate de către polițiști s-a stabilit faptul că tânărul în cauză, prin același mod de operare, ar fi săvârșit și alte infracțiuni asemănătoare pe raza municipiilor Cluj-Napoca și Dej, respectiv în comuna Apahida, cazuri în care se continuă cercetările pentru administrarea probatoriului.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor defurt și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În urma administrării probatoriului, bărbatul reținut de către polițiști pentru 24 de ore a fost prezentat magistraților care au dispus față de cel în cauză măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.