Accident mortal pe strada Horea din Cluj provocat de un şofer beat! O maşină a luat foc (VIDEO)

0
231

Un grav accident rutier a avut loc, în această seară, pe strada Horea din Cluj-Napoca.

Trei persoane nevinovate au fost rănite după ce un şofer din Republica Moldova a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o maşină care circulă regulamentar.

Şoferul vinovat, dar şi un pasager au fugit de la faţa locului. Maşina acestuia a luat foc şi a fost distrusă în totalitate.

„Tânărul în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova conducea auto dinspre gara înspre centru, pe strada Horea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un auto condus din sens opus.

În acest moment, conducătorul auto care circulă regulamentar şi doi pasageri din acelaşi auto primesc îngrijiri de specialitate.

Imediat după impact, şoferul care ar fi provocat accidentul, împreună.cu pasagerul, au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi de poliţişti pe.strada Racoviţa. Şoferul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Autoturismul condus de tânărul de 21 de ani a luat foc, necesitând intervenţia pompierilor”, a transmis IPJ Cluj.

ACTUALIZARE: „Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 22 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani„, a transmis ISU Cluj.

foto: Kovacs Zoltan

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.