Amplă acţiune a poliţiştilor dejeni! Au fost aplicate 27 de amenzi

0
20

Polițiștii de ordine publică și cei rutieri din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală, au organizat și desfășurat o acțiune în vederea combaterii nerespectării regimului legal de viteză, precum și pentru descurajarea unor comportamente iresponsabile în trafic prin depistarea și sancționarea celor care folosesc telefoane mobile în timp ce conduc, ori a celor care nu utilizează centura de siguranță.

În urma abaterilor rutiere ale participanților la trafic, s-a impus aplicarea a 27 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Pentru 2 conducători auto a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată – pentru încălcarea regimului legal de viteză, iar altor 2 conducători auto le-au fost reținute certificatele de înmatriculare pentru constatarea unor defecțiuni tehnice.

Polițiștilor dejeni vor continua acțiunile în trafic, scopul acestora fiind combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.