Spitalele clujene vor asigura permanența pe durata weekendului prelungit prilejuit de sărbătorirea Micii Uniri

0
34

Unitățile sanitare care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean vor asigura permanența pe întreaga durată a weekendului prelungit ce se apropie, prilejuit de sărbătorirea Micii Uniri.

În scopul menținerii continuității activității și a actului medical, în perioada 24 – 26 ianuarie 2020, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților, nr. 68) vor funcționa secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. În același timp, părinților clujeni li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon ALOPEDI 0364 – 917.

            De asemenea, începând cu data de 24 ianuarie a.c. și până în 26 ianuarie a.c., inclusiv, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (Str. B.P. Hașdeu, nr. 6) pacienții vor fi consultați de medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

            Tot în același interval, la Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr. 46-50) vor funcționa patru linii de gardă pentru secțiile cardiologie, neurologie, chirurgie plastică, ortopedie și terapie intensivă. În ceea ce privește Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr. 23), acesta va funcționa în perioada 24 – 26 ianuarie a.c. în regim normal de lucru în activitatea spitalicească iar cei care vor consulta pacienții vor fi medicii de gardă.

            Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița nr. 9 va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.