Amplă acţiune a poliţiştilor clujeni! Au fost aplicate 15 amenzi

0
20

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secțiile de Poliție 1, 2, 7 și Biroul Rutier, în colaborare cu lucrători din cadrul Poliției Locale Cluj-Napoca – au desfășurat o acțiune în scopul prevenirii și combaterii infracţiunilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor de/din autovehicule, din garaje și locuințe,  precum şi a altor genuri de infracţiuni care se comit în segmentul stradal.

Acțiunea s-a desfășurat, cu precădere, în următoarele zone: Piața 1848, Piața Abator, Piața 1 Mai, strada Sobarilor, G. Byron, străzile București, Scorțarilor, Henri Barbusse, strada Fabricii. De asemenea, s-a acționat în zona străzilor Dâmboviței, Cojocnei, Răsăritului, Ialomitei, Teleorman, Trotușului și în cartierul Gheorgheni.

În urma activității desfășurate, au fost legitimate 54 de persoane și controlate  18 vehicule, înregistrându-se abateri care au impus aplicarea a 15 sancțiuni contravenționale, iar unui conducător auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce,  fiindu-i reținut permisul pentru conducere.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice, însă și pentru încălcări ale legislației rutiere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.