O angajată UPU Maramureş a murit după ce a muncit în noaptea de Revelion! De la Cluj au trimis-o la Iaşi pe motiv că nu o pot trata

0
184

Angajații de la UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare sunt în doliu. La fel și angajații de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș, scrie baiamare24.ro.

Unei angajate a UPU i s-a făcut rău în noaptea de Revelion în timp ce era de gardă și a intrat imediat în comă.

”În noaptea de revelion la ora 23:55 i s a făcut rău în timpul serviciului. A tot intrat în comă. Anevrism cerebral. Au dus-o repede la Cluj, dar nu au primit-o. Nu au primit-o nici la Tg. Mures.

După 16 ore a ajuns saraca cu ambulanța la Iași. Într-o lume normală, trebuia să vină avionul după ea și în maxim trei ore putea să fie în sala de operație, nu după 20 de ore. Din nou sistemul nu a funcționat” este mesajul primit din partea unui angajat al sistemului medical românesc.

”Colega noastră a ajuns la Cluj Napoca cu un echipaj SMURD, dar dimineața am fost sunată de echipaj că nu o pot primi pentru că nu au posibilitatea să intervină chirurgical. Imediat am luat legătura la Târgu Mureș însă acolo nu aveau medici de gardă. Apoi, eu personal am vorbit la Iași și ne-au spus să o trimitem. În zona Moldovei vremea nu permitea elicopterului SMURD să zboare. Din acest motiv am decis să o trimitem rapid cu un echipaj medical al Ambulanței la Cluj Napoca iar de acolo la Iași” ne-a declarat în exclusivitate Sorina Pintea, manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare.

Mai multe detalii pe baiamare24.ro.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.