Aproape 900 de şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest

0
21

Poliţiștii clujeni au acționat pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului sau cu viteză excesivă.

Poliţiştii rutieri și cei de ordine publică au verificat conducătorii auto și au constatat peste 800 de contravenții. De asemenea, au fost constatate 13 infracțiuni privind conducerea pe drumurile publice.

În perioada 31 decembrie – 7 ianuarie, polițiștii rutieri și cei de ordine publică din întreg județul au acționat, sub coordonarea Serviciului Rutier, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a vitezei excesive.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 887 sancțiuni contravenționale și au fost reținute 121 de permise de conducere.

Dintre acestea, 348 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, iar 64 de conducători auto au rămas fără permis de conducere după ce au fost depistați depășind limita legală cu mai mult de 50 km/h.

Au fost efectuate 874 de testări cu aparatul alcooltest, fiind sancționați 8 conducători auto pentru conducere sub influența alcoolului. Acestora le-au fost reținute și permisele de conducere.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.