Tânăr din Dej în stare gravă după ce a căzut de pe placa de snowboard

0
38

Adolescentul de 17 ani din Dej care a fost grav rănit, luni după-amiaza, la Valea Mare, după ce a căzut de pe o placă de snowboard, este în stare stabilă deocamdată, însă starea sa este critică, transmit reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Bistrița.

Imediat după ce a ajuns aseară la spital, tânărul a fost operat de urgență, acum fiind internat în secția de Terapie Intensivă a SJU Bistrița.

„Tânărul de 17 ani, preluat aseară de echipajul SMURD din localitatea Maieru și adus la UPU în stare de semiconștiență, este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă. Prezintă leziuni, contuzii cerebrale, edem cerebral și a fost supus aseară unei intervenții chirurgicale pentru suturarea unei plăgi la nivelul scalpului. Este în stare critică, momentan stabilă”, a declarat camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al SJU Bistrița.

Reamintim că, luni după-amiaza, în localitatea Valea Mare, aflată pe Valea Măriilor din județul Bistrița-Năsăud, un adolescent în vârstă de 17 ani s-a rănit grav, după ce a căzut cu snowboardul și și-a pierdut cunoștința.

sursa: realitateadebistrita.net

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.