Amplă acţiune a poliţiştilor gherleni: peste 200 de persoane au fost legitimate

0
33

În perioada 31 decembrie 2019 – 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Secția 7 Poliție Rurală – au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, precum și a nerespectării regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au legitimat 214 persoane și au controlat 145 de autovehicule, impunându-se aplicarea a 58 de sancţiuni contravenţionale.

Au fost reținute 5 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 dintre acestea fiind reținute pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, iar alte 2 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea vehiculelor.

De asemenea, polițiștii au constatat 4 infracţiuni rutiere (conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţeconducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat).

foto: arhiva

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.