Revelion de coşmar pentru trei tineri clujeni! Au fost bătuţi de mai multe persoane

0
87

Trei tineri din județul Cluj, veniți să își petreacă noaptea dintre ani la o cabană din Bistrița-Năsăud, au avut parte de clipe de coșmar chiar în primele ore din 2020. În timp ce petrecerea era în toi, s-au trezit că sunt agresați de niște localnici.

Doi dintre cei trei tineri bătuţi sunt din Gherla şi, respectiv Geaca.

Un incident deloc plăcut s-a petrecut în noaptea de Revelion la o cabană de pe raza comunei Rebra, nu mult după miezul nopții. Trei tineri din județul Cluj, în loc să se bucure de trecerea în noul an, s-au ales cu o bătaie din partea unor localnici.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud au confirmat incidentul, care a fost raportat printr-un apel la 112, în noaptea de Revelion, în jurul orei 2.10.

Evenimentul a avut, se pare, ceva mai devreme, în jurul orei 1.30. Apelul la 112 a fost efectuat aproximativ în jurul orei 2.10, când trei tineri, cu vârste cuprinse între 26 și 30 de ani, din localități diferite din județul Cluj, au raportat că ar fi fost agresați de persoane necunoscute. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și cercetează împrejurările în care a avut loc incidentul„, a precizat pentru Realitatea de Bistrița, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.