Accident rutier: un şofer din Floreşti era drogat

0
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un conducător auto în privința căruia există suspiciunea că ar fi consumat substanțe interzise.

În urma producerii unui eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au testat conducătorii auto pentru a stabili dacă se aflau sau nu sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cazul unuia dintre bărbați, în vârstă de 49 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, testarea a relevat o valoarea pozitivă care indica prezența unor susbstanțe interzise în organism.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru a-i fi recoltate probe biologice în scopul stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.