Marius Sabo, fostul primar din Gherla, declarat în stare de incompatibilitate

0
23

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Marius Sabo, fost primar, dar şi consilier local în Gherla.

În perioada 10 iunie 2017 – 27 aprilie 2018 a exercitat funcția de consilier local simultan cu funcțiile de administrator provizoriu, director general provizoriu, respectiv director general al unei societăți comerciale înființate de Consiliul Județean Cluj și aflată sub autoritatea acestuia (societate în cadrul căreia Consiliul Județean este acționar majoritar).

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, în vigoare începând cu data de 10 iunie 2017.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. SABO MARIUS CĂLIN nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.