Peste 96 de tone de material antiderapant folosite pentru combaterea fenomenului de polei pe drumurile județene

0
17

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii de marți, 10 decembrie, pe raza judeţului Cluj nu existau drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, circulaţia desfășurându-se, pe mai multe sectoare de drum, în condiţii specifice sezonului rece.

De asemenea, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 9 decembrie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 61 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 15 utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi a acestei dimineţi se acţiona pe 10 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate de 31 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 7 drumuri judeţene, cu 5 utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe un drum judeţean, cu un utilaj. În urma acestor acţiuni, a fost folosită o cantitate însumată de 65 de tone de material antiderapant.

Totodată, pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 6 drumuri judeţene, cu un utilaj. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii,  pe 7 drumuri judeţene, cu un utilaj.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.