Trei maşini implicate într-un accident pe Calea Turzii din Cluj-Napoca (FOTO)

0
15

Un accident rutier a avut loc, noaptea trecută, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

Trei maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului o ţeavă de gaz a fost ruptă.

„O tânără de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turzii, la intersecția cu Strada Brașov, într-o curbă la dreapta, pe fondul vitezei neadaptate în condițiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 35 de ani, din comuna Oncești, județul Maramureș.

Acesta, la rândul său, a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Hațeg, județul Hunedoara, autoturism care a lovit și avariat ulterior o conductă de gaz.

A fost rănit șor conducătorul auto de 35 de ani”, a transmis IPJ Cluj.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident rutier produs pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 20.40.


Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Un bărbat și o femeie de circa 40 de ani au fost consultați și transportați la spital de către echipajele medicale, se pare din primele evaluări, cu afecțiuni ușoare. Pompierii au opturat o conductă avariată de gaz și au asigurat măsuri preventive până la sosirea echipei de intervenții a furnizorului de uttilități”, a transmis ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.