Ziua Naţională a României sărbătorită printr-o serie de manifestări (FOTO)

0
22

Polițiștii clujeni au participat la ceremonia oficială dedicată Zilei Naţionale a României, blocul de defilare al Ministerului Afacerilor Interne fiind deschis de către instituţia noastră.

Mii de clujeni au sărbătorit Ziua Naţională a României alături de poliţişti şi de ceilalţi reprezentanţi ai instituţiilor aflate în slujba comunităţii.

Au fost prezentate autospecialele aflate în dotarea structurilor de ordine publică, echipate cu mijloace de comunicații, de avertizare sonoră și luminoasă, pentru circulație în regim prioritar, fiind utilizate pentru activități de patrulare și intervenție. Autospecialele din cadrul Poliției Judiciare, utilizate pentru activități de investigare, prevenire și combatere a criminalității judiciare, precum și Laboratorul Criminalistic Mobil, au fost prezentate în cadrul paradei.

De asemenea, au fost prezentate autovehiculele şi motocicleta aflate în dotarea structurilor poliției rutiere, echipate cu mijloace de comunicaţii, de avertizare sonoră şi luminoasă, pentru circulaţie în regim prioritar şi intervenţie la locul producerii accidentelor rutiere.

Autospecialele aflate în dotarea Serviciului pentru Acţiuni Speciale, prevăzute cu echipamente speciale de executare a misiunilor de intervenţie rapidă şi intervenţie pirotehnică, au fost prezentate, de asemenea, la paradă. La defilare au participat și câinii specializaţi în detectarea explozivilor şi cei antrenaţi pentru misiuni de patrulare și intervenție.   

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.