Accident cu două maşini la intrare în Dej! Una din maşini s-a răsturnat (FOTO)

0
66

Un grav accident rutier a avut loc la intrare în Dej, judeţul Cluj. Două maşini s-au răsturnat după ce au intrat în coliziune.

În urma impactului, a fost rupt şi o ţeavă de gaz.

Un şofer în vârstă de 59 de ani din comună Mintiul Gherlii, județul Cluj a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 51 de ani din Dorohoi, județul Botoșani. 

Coliziunea a fost laterală, ulterior acesteia ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a drumului pe sensul de mers, Gherla-Dej, fiind avariată și o conductă de gaz.

„Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD din Detașamentul de Pompieri Dej. Salvatorii au găsit la locul evenimentului un autoturism ieșit în șanțul de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului și unul răsturnat. Ocupanții erau ieșiți din acestea. Doi bărbați au refuzat consultul echipajului SMURD. O conductă de gaz a fost ruptă ca urmare a accintenului rutier și a fost oprită scurgerea de către pompieri până la sosirea echipei furnizorului de utilități”, a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.