Accident în Tureni! Trei persoane au fost rănite (FOTO)

0
18

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident dintre un tir şi o maşină mică, care s-a răsturnat, pe raza localităţii Tureni.

„Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren avariat și un autoturism răsturnat. Ocupanții acestora erau ieșiți din acestea. Au fost consultați de echipajul SAJ un bărbat și două femei, care, se pare că au suferit afecțiuni ușoare. Femeile au fost transportate pentru investigații suplimentare la spital, bărbatul a refuzat transportul la spital”, precizează reprezentanţii ISU Cluj.

Urmare a accidentului, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ s-au deplasat la faţa locului.

„Un șofer de 48 de ani din Suceava, în timp ce se deplasa pe directia Turda – Cluj-Napoca, cu un ansamblu de vehicule, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, motiv pentru care a acrosat un autoturism ce se deplasa în aceeaşi directie şi care în urma impactului s-a restaurant. În autoturism se aflau două pasagere, o femeie de 45 de ani din Petroşani, respectiv, una de 51 din ani din Turda, care au suferit vătămări. Șoferul din autoturismul acroşat, un bărbat de 57 de ani din Turda, a fost rănit uşor”, informează reprezentanţii IPJ Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.