NEPUTINŢA | Un bărbat a murit pe o stradă din Gherla! Ambulanţa a venit după o oră

0
30

Caz incredibil în centrul municipiului Gherla.

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit pe o stradă din Gherla. Martorii au sunat imediat la 112 şi au cerut sprijin medical. Tot martorii au încercat să îl resusciteze pe bărbat, însă în zadar.

Ambulanţa solicitată prin 112 a ajuns la faţa locului abia după o oră şi a constat decesul.

Se pare ca respectiva ambulanţă a venit tocmai din Cluj-Napoca, de la 45 de kilometri distanţă. La Gherla există un singur medic care lucrează în cadrul Serviciului de Ambulanţă. La fel se întâmplă şi la Dej, oraşul aflat la doar 15 kilometri distanţă.

Azi corupția mi-a ucis părintele! Nepăsarea, neimplicarea și neputința autorităților locale a dus în timp sa nu avem în Gherla o salvare, un medic sau un medicament pe salvare. O soluție ce trebuie sa faci în astfel de situații de urgenta.

In centrul municipiului Gherla tatăl meu a stat la pământ timp de peste 50 minute pana a venit salvarea. Tatăl meu a fost cu puls 41 de minte, i s-au făcut toate procedurile de primajutor, am chemat un medic cardiolog de acasă, soția i-a făcut respirație gura la gura, a respirat 41 de minute. Eu am ajuns din Cluj înaintea ambulantei! Ne omoram singuri, unii pe alții prin neimplicare, prin nepăsare și indolenta.

Deci sa credem ca nu se vrea?

Soluții sunt trebuie doar sa vrem sa facem ceva„, a transmis pe Facebook fiul bărbatului decedat.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.