FOTO/VIDEO: Două femei și o fetiță rănite într-un carambol cu 4 mașini pe A3. Atenție la ceață!

0
85

Un accident rutier în care au fost avariate 4 autovehicule s-a produs pe A 10, la km 10,  pe sensul de mers dinspre Gilău spre Turda, în această dimineață în jurul orei 9.00.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autovehicule avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Două femei de 57 și 45 de ani și o fetiță de 10 ani au primit primul ajutor și asistență medicală de la echipajele SAJ și SMURD. Au fost constatate afecțiuni ușoare, toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante. Ele sunt transportate în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este blocat pe A3 Turda – Gilău, la intrarea în Turda dinspre Gilău(km 10), jud. Cluj, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Se estimează ca în aproximativ 35 – 45 de minute traficul să fie reluat.

Precizăm că, traficul rutier este îngreunat din cauza ceții care a redus vizibilitatea sub 150 de metri, iar pe alocuri și sub 50 de metri.

În aceste condiții, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, trebuie respectate şi alte reguli:

          – nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

        – în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

La locul producerii accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.