Amplă acţiune a poliţiştilor în Cluj-Napoca: au fost legitimate zeci de persoane și controlate zeci de autovehicule

0
33

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, Compartimentul Sisteme de Securitate, au acționat împreună cu polițiștii de ordine publică pe raza de competenţă pentru verificarea respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor, protecția persoanelor, existența subsistemului de alarmare la efracție care să asigure sesizarea stărilor de pericol la adresa persoanelor și protejarea spațiilor cu valori.

De asemenea, s-au efectuat verificări în ceea ce privește respectarea timpilor de reacție a agenților de intervenție, conform prevederilor Legii nr. 333/2003 și a H.G. 301 /2012.

În cadrul acțiunii, au fost controlate săli de jocuri și stații de alimentare cu carburanți din zona străzilor Fântânele, Mirăslău, G-ral Eremia Grigorescu, B-dul 1 Decembrie 1918, Alexandru Vlăhuță.

De asemenea, au fost acționate 5 butoane de panică și au fost testate reacțiile agenților de securitate, fiind desfășurate și activități de instruire a personalului unităților și a agenților de securitate în vederea respectării prevederilor Legii nr.333/2003 și a  H.G. 301 /2012.

De asemenea, la data de 31 octombrie, a fost organizată o  acţiune punctuală la care au participat polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Formațiunile de Siguranță Publică și Patrulare, având ca scop prevenirea, descoperirea și combaterea  faptelor de natură contravențională și infracțională privind  respectarea ordinii și liniștii publice și a normelor de conviețuire socială.

Polițiștii  au acţionat în zona de competență a Secției 4 Poliție, cu precădere pe strada Negoiu, „La terenuri”, Bucegi, Primăverii. Au fost legitimate zeci de persoane  și controlate zeci de autovehicule.

Polițiștii vor continua acțiunile.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.