BE COOL – o campanie care reunește polițiști, piloți de raliuri și elevi pentru prevenirea comportamentului teribilist la volan

0
16

Polițiștii clujeni, împreună cu piloții de la Napoca Rally Academy, desfășoară activități de informare și prevenire a accidentelor rutiere în rândul elevilor școlilor clujene.

Începând cu data de 28 octombrie, politiştii de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au derulat zilnic activități în școli, în cadrul campaniei ,,Be Cool”, campanie de informare și prevenire a elevilor privind siguranța rutieră și pentru încurajarea adoptării unei conduite preventive în trafic.

În cadrul campaniei, elevii află ce măsuri trebuie să aibă în vedere pentru a fi în siguranță pe drumurile publice și ce consecințe poate avea comportamentul teribilist în trafic.

Ieri, 30 octombrie, polițiștii, împreună cu piloții de la Napoca Rally Academy, le-au prezentat elevilor de la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca principalele măsuri de prevenire a accidentelor rutiere. De asemenea, au fost derulate activități de informare și educație rutieră la Colegiul Tehnic Ana Aslan.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.