Incendiu într-un bloc din Cluj! O mamă și copilul ei, salvați de tată și de vecini

0
27

Un incendiu a izbucnit în această după-masă într-un apartament de pe strada Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca.

O femeie și copilul ei au rămas blocați în baie. Cei doi au fost salvaţi de soţul femeii şi de vecini.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 13.30, de către participanții la trafic care au observat că iese fum dens de pe fereastra apartamentului. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit mama și copilul ei de opt ani ieșiți din bloc. Aceștia au fost consultați de echipajul SMURD sosit preventiv și sunt în afara oricărui pericol. Echipajul SMURD a mai consultat încă un vecin care a inhalat fum, care de asemenea se află în afara oricărui pericol.

Flăcările au fost stinse în scurt timp de către pompieri, fără a se extinde mai departe de limitele în care a fost găsit. Au fost distruse de flăcări mobilierul de bucătărie și aparatură electrocasnică din bucătărie. Se pare că mama a rămas blocată în baia apartamentului alături de copilul ei, din cauza defecțiunii la broasca ușii, timp în care a rămas o cratiță cu mâncare pe foc, care, între timp, a luat foc și a aprins mobila din bucătărie.

Femeia a avut cu ea în baie o tabletă smart, prin care i-a transmis mesaje soțului ei despre cele întâmplate. Tatăl copilului a venit urgent acasă și a fost nevoit să forțeze ușa închisă cu un butuc pe interior, ajutat de mai mulți vecini și trecători care au observat fumul care ieșea pe fereastra apartamentului.

Imediat după ce a reușit să forțeze ușa, tatăl a intrat pitit pe sub fumul care inundă apartamentul și a reușit să-i elibereze pe mama și copil, ajutându-i să iasă din locuința inundată cu fum„, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.