Mai multe persoane încarcerate la Penitenciarul Gherla! Pentru ce au fost condamnate

0
15

Mai multe persoane care aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea au fost încarcerate ieri la Penitenciarul Gherla.

Aceştia au fost condamnaţi pentru fapte precum tâlhărie, trafic de substanţe interzise, infracţiuni rutiere.

La data de 14 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 38 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Acesta are de executat o pedeapsă privativă de libertate, fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de 6 ani şi 4 luni. Bărbatul a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

***

La data de 14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 22 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Cluj la o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 4 ani şi 6 luni de închisoare sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de substanţe de mare risc, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

*****

La data de 14 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 38 de ani, din comuna Apahida, judeţul Cluj. Bărbatul a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei.

*****

La data de 14 octombrie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Turda au identificat şi reţinut un bărbat de 37 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj. Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 1 lună de închisoare, fiind condamnat de magistraţii Judecătoriei Turda, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vedere executării pedepsei.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.