14 gherleni gălăgioşi amendaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice

0
21

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Gherla au organizat şi acţionat ieri pe raza de competenţă în vederea reducerii riscului rutier şi impunerea unui comportament de disciplină rutieră în rândul participanţilor la traficul rutier.

Activităţile desfăşurate şi abaterile constatate, au impus aplicarea a 29 de sancţiuni contravenţionale, 23 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 11 permise de conducere, 10 pentru depăşirea limitei legale de viteză iar 1 pentru conducere sub influenţa alcoolului. A fost retras şi un certificat de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiune de conducere sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

La aceiaşi dată, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Gherla au acţionat pe linia menţinerii unui climat de siguranţă publică. Au fost vizate pieţele agroalimentare, supermarket-urile şi zona lăcaşelor de cult. Activităţile desfăşurate au condus la legitimarea a 35 de persoane şi verificarea a 15 vehicule.

Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice un număr de 16 sancţiuni contravenţionale, 14 dintre acestea pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.