Bărbat arestat pentru trafic de minori! Obliga doi copii să cerşească în Cluj

0
23

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Mureş, împreună cu  procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.–S.T. Târgu-Mureş, au depistat două persoane bănuite de implicarea în activităţi infracţionale de trafic de minori.

Un bărbat, din judeţul Mureş, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

La data de 3 octombrie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S. T. Târgu Mureș, au efectuat, pe raza judeţului Mureş, 3 percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului și până în prezent, un bărbat, de 27 de ani şi o femeie, de 31 de ani, ambii din judeţul Mureş, ar fi transportat pe raza muncipiului Cluj-Napoca, două minore, de 6 ani, respectiv 8 ani, unde ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acestora și de imposibilitatea de a se apăra şi le-ar fi obligat să apeleze în mod repetat la mila publicului, uneori prin violență.

Totodată, cei doi şi-ar fi însuşit banii obținuți în acest mod.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureș a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar la data de 3 octombrie a.c., faţă de acesta Tribunalul Mureș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, al celor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.