Lucrări de marcaje rutiere în lungime de peste 43 de kilometri, pe mai multe drumuri județene

0
35

Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanţii la trafic și cetățenii din zonă că pe mai multe drumuri judeţene au fost executate lucrări de marcaje rutiere ce au drept scop asigurarea unei circulaţii în condiţii de siguranţă.

Astfel, pe drumul judeţean 103T Feleacu – pârtia de schi Feleacu s-au executat lucrări de marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de mers, pe un sector de drum în lungime de 2,45 kilometri, mai exact de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 2+450.

Pe drumul județean 107R Băișoara – Stațiunea Muntele Băișorii s-au executat, de asemenea, lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 16,7 kilometri, de la kilometrul 28+650 până la kilometrul 45+350. Mai mult, pe raza localității Băișoara au fost executate și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni.

Tot pe drumul județean 107R, între localitățile Filea de Jos și Filea de Sus s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 5,55 kilometri, de la kilometrul 21+350 până la kilometrul 26+900.

În acelaşi timp, pe drumul județean 107S Gura Râșca – Măguri Răcătău s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 11 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 11+000, precum și lucrări de marcaje transversale, respectiv treceri de pietoni, pe raza localității Măguri Răcătău.

Nu în ultimul rând, pe drumul județean 107N Gura Râșca – Someșul Rece – DJ 107P s-au executat lucrări de marcaje rutiere axiale pe un sector de drum în lungime de 7,59 kilometri, de la kilometrul 28+610 până la kilometrul 36+200. Totodată, pe raza localității Someșul Rece au fost executate și treceri de pietoni.

Execuţia de marcaje rutiere va continua în perioada imediat următoare, pe mai multe drumuri judeţene unde au fost finalizate lucrări de asfaltare. Ele vor avea loc exclusiv în condiţii meteorologice favorabile desfăşurării acestui tip de lucrări.

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.