Accident de tractor mortal! Şoferul era băut şi avea permisul suspendat

0
27

La data de 21 septembrie, în jurul orei 18.35 pe un drum local din comuna Poieni a avut loc un accident de circulaţie grav, soldat cu decesul unei persoane şi rănirea alteia în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Poieni, judeţul Cluj, a condus un ansamblu de vehicule format din tractor şi remorcă, pe un drum communal din comuna Poieni, între localităţile Tranişu şi Valea Drăganului, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra vehiculului care s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit iar un alt bărbat de 27 de ani, pasager în tractor a decedat la faţa locului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul de 52 de ani, avea dreptul de a conduce suspendat şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv cu o concentraţie de peste 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de acesta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore la data de 22 septembrie a.c. iar la expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

foto: arhiva

Comenteaza cu Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.